Mijn naam is Danielle Rostohar.

En zoals tijd soms voorbij lijkt te vliegen, heb ik inmiddels al weer 25 jaar aan ervaring op de teller staan als het gaat om werken in functies als Directiesecretaresse, Managementassistent, PA en Officemanager. In de zakelijke sector, IT, maar ook binnen het Sociaal Domein; GGZ, Onderwijs en Stichtingen.

Naast deze werkzaamheden studeerde ik in 2009 ook af als Psychosociaal counselor en heb ik vervolgens tevens gewerkt als begeleider, mentor en coach. Zowel in Nederland als in Spanje.

Op de 1 of andere manier werd ik altijd weer gevraagd om naast de werkzaamheden die ik deed als begeleider en coach, ook mee te denken over de strategie en beleid van de organisatie. Om de processen in kaart te brengen en deze te optimaliseren en te automatiseren. Om orde te scheppen in de chaos van het ontstane. Om administratie- en financiële systemen op te zetten en zo in te richten zodat het gemakkelijk gebruikt en onderhouden kan worden. Dit is iets wat ik ontzettend graag doe!

Ik ben iemand van de actie en van doorpakken. Ik ben flexibel en beweeg soepel mee in veranderende situaties.

Ik ga mee in jouw enthousiasme, maar ik houd je ook scherp om jouw doelen te behalen.

Ik denk vooruit en kijk als het ware met een helikopter view naar jouw bedrijf. Zo kunnen we proactief aan verbeteringen werken.

Doordat ik vanuit mijn eigen onderneming betrokken ben bij jouw onderneming of tijdelijk project, kan ik goed afstand nemen, observeren en objectief meedenken en reflecteren.

Mijn doel is om jouw als ondernemer een betere versie van jezelf te laten worden.

Wat jouw wensen ook zijn of wat ik ook voor je kan doen: laat het mij weten, ik regel het voor je.

Welkom!

Heb je vragen neem dan eens telefonisch contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen of stuur mij een email.

Bekijk hier de andere mogelijkheden.