Je bent manager, directielid of bestuurder

Werk je momenteel zonder secretaresse? Ben je op zoek naar een flexibele oplossing?

Ik geloof dat de ondersteunende rol in veel organisaties helemaal niet in een vaste vorm ingevuld hoeft te worden met een secretariaat, maar dat een goede rechterhand de rol zelf inhoud geeft en niet alleen uitvoert maar ook adviseert.

Als er veel speelt en de informatie een hoge mate van vertrouwelijkheid heeft, kan enige afstand tot de werkvloer een pluspunt zijn, een toegevoegde waarde.

Een vaste invulling of een flexibele oplossing; ik denk graag met je mee over de beste oplossing voor jouw situatie.

Met de op maat oplossing van Moringa Office Support hoef je geen parttime of fulltime personeel aan te nemen. Het inhuren van personeel via een uitzendbureau behoort hierbij tot de verleden tijd.

Je huurt flexibel in, geeft zelf aan hoelang je over de dienstverlening wilt beschikken en alleen de gewerkte uren worden in rekening gebracht.

“Sleutel naar meer focus en groei!”

 

INTERIM OFFICE SUPPORT

Extra hulp nodig?

Heb je tijdelijk extra specialistische ondersteuning nodig vanwege ziekte, vakantie, sabbatical of een grootschalig project? Ik kan ondersteuning bieden bij kortlopende en ook langlopende opdrachten.

Ik heb 25 jaar ervaring in secretariële ondersteuning zowel op management- als directieniveau. Ik ben een aanpakker, ben snel ingewerkt, neem initiatief en ben multi inzetbaar.

Ik begrijp hoe je een ander moet ontzorgen en ondersteunen. Ik houd van uitdagingen, maar vind het ook geen probleem om routinematige klussen op te pakken. Ik heb aan een half woord genoeg, denk graag in oplossingen en een aantal stappen vooruit. Plannen, regelen en organiseren zijn mijn tweede natuur.

Maak direct een telefonische afspraak of stuur mij een email.

of whatsapp

 

Bekijk hier meer mogelijkheden.