Als ondernemer wil je je niet verliezen in taken waar jij geen energie uit haalt. Dat is waar ik om de hoek kom kijken, waar ik je kan ondersteunen. Als “Virtual Officemanager” neem ik juist al die taken op me, zodat jij je kunt richten op waar jij blij van wordt.

 

Waarom?  Om de volgende redenen:

Meer tijd over

Hoeveel tijd ben je kwijt aan taken waar je niet blij van wordt? Regelwerk, administratie, gedoe? Ik zorg ervoor dat jouw to-do-list weer slinkt. Het werk waar jij hulp bij kunt gebruiken, neem ik je uit handen. Zo houd jij tijd over voor belangrijke zaken. En voor gewoon leuke dingen.

Focus op je passie

Ondernemen doe je met een reden. Waarschijnlijk vanuit een passie. Maar zeg eens eerlijk: zijn dingen als je website, klantcontact en relatiemanagement wel onderdeel van jouw passie? Ik stort me juist op die taken. Zo kun jij weer doen wat jou energie geeft: ondernemen.

Tevreden klanten

Tevreden klanten betekent goede reviews en mond-tot-mondreclame. Daar help ik je bij. Ik zet mijn ruime ervaring met customer support in om zelfs ontevreden klanten tevreden te maken. Dat doe ik met oog voor de klant én voor jouw zaak. Zo draag ik een steentje bij aan jouw succes.

Alles goed geregeld

Check, check, dubbel check. Ik stop niet voordat ik zeker weet dat het werk goed is gedaan. Bij mij weet je zeker dat het goed komt. Linksom of rechtsom – ik regel het voor je. Ik zet me in voor je bedrijf alsof ik een vaste kracht ben. Ik zorg voor structuur en zet alle puntjes op de ‘i’.

Geen personeel nodig

Je wilt het liefst alleen hulp als jij dat nodig hebt. Dat kan! Mij schakel je in op freelance basis. Al vanaf een paar uur per maand. Geen verzekeringen of personeelsadministratie dus, zoals bij vaste krachten. En omdat ik werk vanuit mijn eigen kantoor, ben ik flexibel inzetbaar.

Extra sparringspartner

Niet alleen ben ik jouw duizendpoot en rechterhand. Maar ook ben ik een volwaardige sparringpartner. Ik ben een professional met 25 jaar ervaring én een enthousiaste ondernemer. Daarom kun je met mij sparren op niveau. Ik denk graag met je mee over de volgende stap.

Heb je vragen neem dan eens telefonisch contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen of stuur mij een email.

Je kunt ook contact opnemen via whatsapp.

Bekijk hier de andere mogelijkheden.