Moringa Oleifera is een boom die wordt gezien als een van de meest veelzijdige bomen ter wereld. De boom wordt ook wel de “Tree of Life” of “Levensboom” genoemd.

De betekenisvolle levensboom heeft een bijzondere geschiedenis. De levensboom staat in vele culturen namelijk symbool voor rijkdom, wijsheid en schoonheid. Het zou het begin van het leven en de onbevangenheid van de jeugd symboliseren. De levensboom staat voor een frisse start in het leven, positieve energie en een stabiele toekomst. De levensboom is daarnaast het perfecte symbool van het doorstaan van elke uitdaging want met elke storm groeien de wortels van de boom dieper.  

Met deze prachtige betekenis in gedachten besloot ik dat dit de naam voor mijn onderneming zou zijn.

Graag ondersteun ik je bij een frisse start of een positieve volgende stap in je bedrijf, in de vorm van Office Support; een efficiëntere manier van werken, die je in de gelegenheid zal stellen om (weer) bezig te zijn met de zaken die passen bij je passie voor het ondernemen, te doen waar je goed in bent, wat je ook echt leuk vindt en waar je juist energie van krijgt.

Uiteindelijk leidt dit dan weer naar een stabiele toekomst. En daar doe ik het voor!